Automatische verlenging

Wat is automatische verlenging?

Wij denken dat je je liever bezighoudt met het daten en niet met het in de gaten houden van de status van je abonnement. Daarom zal ons 'automatische verlenging' systeem ervoor zorgen dat je abonnement automatisch verlengd zal worden wanneer het op het punt staat om af te lopen. Dit betekent dat:

  • Je slecht ťťn makkelijke online transactie dient te doen.
  • Je kunt genieten van ononderbroken toegang tot alle voordelen die je hebt als abonnee.
  • Het maandelijks tarief van jouw abonnement zal onveranderd blijven voor de volledig duur van jouw betalend lidmaatschap - je bent dus beschermd tegen eventuele prijsverhogingen.
  • Wij na afloop van de initiŽle duurtijd van je abonnement automatisch elke maand hetzelfde effectieve maandbedrag zullen afboeken van je rekening dat overeenkomt met het soort abonnement dat je oorspronkelijk gekozen had.

Indien je bv. een abonnement van 6 maanden zou nemen voor US$99.00, zal je abonnement na afloop van die eerste zes maanden steeds maandelijks automatisch worden vernieuwd tegen het tarief van slechts US$16.50 per maand: je bespaart dus 50% op het normale tarief voor 1 maand. Je blijft voor deze korting in aanmerking komen tot op het moment dat je je abonnement opzegt.

Uiteraard kan je, wanneer je jouw ideale partner gevonden hebt, je abonnement gemakkelijk opzeggen door te klikken op de relevante link op de Abonnement Status pagina. (Dit heeft geen invloed op alle voordelen waarvan je met je abonnement geniet en dit blijft zo tot je je abonnement opzegt)

Hoe werkt automatische verlenging bij promoties en kortingscodes?

Promoties en kortingscodes zijn enkel van toepassing op de initiŽle abonnementstermijn. Na deze periode betaal je automatisch het maandelijks tarief geassocieerd met het oorspronkelijk gekozen abonnement.

Waar is automatische verlenging van toepassing?

Alleen leden die per credit card of via PayPal betalen komen in aanmerking voor ons automatische verlengingssysteem. Cadeau-abonnementen of abonnementen die met een andere betaalwijze betaald zijn komen er dus niet voor in aanmerking.

Automatische verlenging annuleren

Je kan de automatische verlenging op ieder moment stopzetten. Hou er wel rekening mee dat -als gevolg van de automatische planning bij onze betaalpartner- verlengingstransacties verwerkt kunnen worden 24 uur vůůr het verstrijken van je huidige abonnement. Als je dus de automatische verlenging wenst te annuleren, dan raden wij aan om dit te doen tenminste 48 uur voor het aflopen van je huidige abonnement om er voor te zorgen dat de annulering tijdig verwerkt wordt.

Status en verwerking van betaling

Je kan de status van jouw abonnement op elk moment nakijken. De betalingen zullen op de uittreksels van je kredietkaart weergegeven worden als een aankoop bij "Dating Lab Limited" (Dating Lab is het bedrijf dat de site beheert).

Terugbetalingen

Zoals beschreven in onze gebruiksvoorwaarden dient de mogelijkheid tot terugbetaling van abonnementsgelden op individuele wijze geval per geval beoordeeld te worden door het bedrijfsmanagement.